Pensionstallen

Ontwikkeld door en voor stalhouders

Heb je al een Stalinfo-abonnement? En wil je inloggen? Klik dan op de knop inloggen.

Een pensionstalhouder heeft vaak met dezelfde werkzaamheden te maken op stal. Pensionklanten komen (bijna) iedere dag op stal voor de verzorging hun paard en daar komt best veel bij kijken en dan moeten ze ook nog rekening houden met elkaar. Lessen inplannen, paard in de paddock of toch liever in de molen, medicijnen geven, contact met medewerkers.. Alles hoort erbij. Maar hoe organiseer je dit allemaal zo efficiënt en professioneel mogelijk als stalhouder?  

Met Stalinfo heb je geen whiteboards, papieren agenda of lijsten meer nodig op stal. Met deze app kunnen jouw klanten zelf alle faciliteiten die je hebt reserveren, extra service boeken of contact opnemen met jou of jouw medewerkers. Je hebt een goed overzicht van de planning en bezetting per dag en alles wordt automatisch vastgelegd en is makkelijk terug te vinden. 

Reserveringssysteem voor pensionstallen

Stalinfo is een simpel, maar compleet reserveringssysteem voor jouw pensionstal met een handige app voor de klanten. In het bijbehorende CMS systeem kunnen de gegevens van jouw klanten en zijn/haar paard veilig worden opgeslagen en heb je een goed overzicht van het gebruik van de faciliteiten op het bedrijf.

Modules & kosten

De basismodule van dit systeem bestaat uit een reserveringssysteem voor al jouw faciliteiten, een overzicht van de bezetting per faciliteit, een communicatiesysteem, een overzichtelijke planning per dag/paard/klant en een agenda waarin je jouw wedstrijden,  evenementen of andere actuele zaken kunt aankondigen.

Berichten naar klanten, mededelingen over de stal of het aankondigen van wedstrijden of andere evenementen kan allemaal via Stalinfo gecommuniceerd worden.

Naast het basissysteem kun je ook gebruik maken van extra modules voor personeel, extra aangeboden services of het rechtstreeks factureren aan klanten. Dagelijkse werkzaamheden kunnen makkelijk vastgelegd en verdeeld worden tussen het personeel. Dit kan je op elk gewenst moment invoeren en bijhouden op uw pc, laptop of telefoon. Uitgevoerde taken kunnen op klantniveau worden bijgehouden en worden geadministreerd en gefactureerd in het CMS systeem.

Voordelen voor een staleigenaar

  • Reserveringssysteem voor al jouw faciliteiten (geen whiteboard meer nodig)
  • Beter en efficiënter gebruik van de faciliteiten op het bedrijf
  • De klanten werken met een app op hun telefoon en regelen alles zelf
  • Je heeft goed overzicht op de bezetting van de faciliteiten (rijbanen, paddocks, etc.)
  • Onbeperkt aantal klanten, geen extra kosten bij meer klanten.
  • Extra functies voor personeel, extra service of facturatie mogelijk tegen extra betaling
  • Vast laag maandbedrag voor het gebruik van basis reserveringssysteem
  • Geen jaarabonnement, altijd direct opzegbaar
  • Hulp bij installatie, vragen of technisch support is altijd beschikbaar
  • Moderne manier van werken zonder extra werkzaamheden voor jou als stalhouder

Stalinfo proberen?

Stalhouders moeten met de tijd meegaan en pensionklanten vragen daar ook om. Maar het is best lastig om af te stappen van de huidige werkwijze als je nog niet weet hoe dit werkt. Vraag daarom nu een gratis test-account aan. Je krijgt hulp bij het opstarten en korte instructie-video’s voor jouw pensionklanten met uitleg over de overstap naar Stalinfo.

Met Stalinfo zit je niet vast aan een langdurig contract, maar kun je op ieder moment opzeggen als het toch niet bij jouw stal past. Je krijgt toegang tot je eigen werkomgeving. En de app is gratis te downloaden voor jouw klanten in de Appstore of Google Play Store.

Neem contact op met info@stalinfo.nl voor een test-account of een vrijblijvende afspraak voor meer uitleg over de mogelijkheden van dit systeem. 

Stalinfo vrijblijvend proberen?