Pensionklanten

'Dankzij deze app kan ik direct aan de slag op stal'

Een paddock, rijbaan of longeerkraal reserveren, een les inplannenof aan het personeel doorgeven dat de hoefsmid morgenochtend voor jouw paard komt? Het kan allemaal heel makkelijk via de Stalinfo app. 

Duidelijk, overzichtelijk en overal te gebruiken op je smartphone of tablet. Met de Stalinfo app worden jouw ingeplande activiteiten overzichtelijk weergegeven. Ben je iets kwijtgeraakt op stal of wil je contact hebben met 1 of meerdere stalgenoten, ook dat kan via de Stalinfo app. 

Wil je de app downloaden?

Makkelijk contact met stal

Via een handige knop op het dashboard kun je contact opnemen met het personeel van je stal. Zo komt je berichtje altijd direct bij de juiste medewerker terecht en is iedereen tegelijk op de hoogte van jouw vraag of verzoek. 

Nooit meer wachten op stal

Nooit meer wachten tot je paard in de paddock kan of tot je kan gaan longeren? Met deze app is dat geregeld! Je kunt van tevoren al in de app zetten wat je wil gaan doen op stal, dus eenmaal op stal kun je direct aan de gang met je paard. 

Eigen agenda

In de app kun je niet alleen zaken van stal opslaan, maar ook je eigen agenda bijhouden. Wedstrijden, afspraak met de hoefsmid of een bezoek aan de kliniek. Alles kun je op per paard opslaan en als jouw stal wel op de hoogte moet zijn, kun je dan per agendapunt aangeven. 

Stalinfo proberen?

Wil je dat jouw stal ook met Stalinfo gaat werken? Neem dan contact met ons op of stuur een mailtje naar: info@stalinfo.nl en dan gaan wij jouw stalhouder overtuigen van de voordelen van Stalinfo.

Stalinfo vrijblijvend proberen?